Incremental Grup Timisoara, Birotica Horeca DesignPORTI DE GARAJ

usi de interior si exterior dierre in timisoara doar prin incremental designProduse de Birotica si Papetarie TimisoaraFreebox

FreeboxSIGURANŢA ARE UN NOU NUME Siguri că vă protejaţi spaţiul. Siguri că utilizaţi un sistem care garantează maxima flexibilitate la instalare şi folosirea care vă asigură maximum de linişte personală. Şi siguri că veţi păstra intact farmecul şi stilul garajului dumneavoastră. Cu uşile secţionale Freebox, sunteţi siguri că faceţi cea mai bună alegere pentru īnchiderea garajului. Versatilă şi sigură. Cu uşa secţională Freebox garantaţi garajului dumneavoastră protecţia īmpotriva efracţiei şi a agenţilor atmosferici. Pe lāngă o manieră de utilizare extrem de practică. Şi după muncă,cum să īţi refuzi satisfacţia de a te dedica hobby-ului preferat fără să trebuiască să te preocupi de casă? Casa şi garajul īnchise şi sigure, relaxare şi distracţie, după preferinţele dumneavoastră. Freebox vă delimitează spaţiul īn mod elegant şi funcţional. O alegere destinată să dureze īn timp, care vă demonstrează fiabilitatea zi de zi. Freebox vă delimitează spaţiul privat ca şi viaţa care vă īnconjoară, cu eleganţă.

FREEBOX: SIGUR ŞI SURPRINZĂTOR DE FUNCŢIONAL
Protecţia dumneavoastră pentru garaj fără a micşora spaţiul, mai ales īn partea superioară. Uşa secţională Freebox culisează vertical şi, poziţionāndu-se paralel cu plafonul, īşi reduce volumul la minim. Această caracteristică vă permite să utilizaţi īn īntregime atāt spaţiul de trecere, cāt şi spaţiul interior disponibil. O uşă care devine parte integrantă a casei dumneavoastră.

Spre deosebire de uşile basculante, uşile secţionale Freebox, disponibile īn versiunile Linear şi Personal, culisează vertical pe ghidaje laterale şi sunt compuse din panouri articulate care se adaptează perfect la structura plafonului.
Culisarea uşilor este silenţioasă şi uşoară, graţie folosirii arcurilor de torsiune. Sistemul, garantat īmpotriva efracţiei printr-un mecanism de autoblocare, permite deschiderea uşoară a uşii şi īn acelaşi timp īi asigură stabilitatea. Etanşeitatea uşii este realizată prin inserarea de materiale izolante īn interiorul panourilor şi prin garnituri speciale de cauciuc, care protejează interiorul garajului de variaţiile de temperatură şi agenţii atmosferici. O soluţie foarte utilă, mai ales cānd garajul este utilizat nu doar ca adăpost pentru maşină, dar şi ca laborator. Panourile decorative sunt disponibile īn şapte elegante versiuni pentru modelul Freebox Linear şi īn două versiuni casetate pentru modelul Freebox Personal.

Născut din criteriile de proiectare Dierre, sistemul Freebox este testat de Institul CSI conform celor mai severe norme, avānd garanţia siguranţei absolute şi o calitate corespunzătoare celor mai avansate standarde.
Uşile secţionale Freebox oferă o siguranţă totală a accesului şi o rezistenţă la vānt certificate la standardele UNI EN 12604, 12424 şi 12444. Rezistenţa lor este garantată cu certificarea UNI EN 12453, īn timp ce coeficientul de transfer termic al panoului principal şi al uşii de acces īndeplineşte cerinţele standardului ISO 10077. Izolaţia acustică şi comportamentul la foc sunt, finalmente, certificate conform normei DIN 4102. Ambele modele, Linear şi Personal, oferă absoluta siguranţă şi stabilitate a uşii. Ghidajele duble ale culisei permit o funcţionare perfectă atāt pentru versiunea manuală, cāt şi pentru cea automată. Distanţierele din capătul ghidajelor de culisare garantează o absolută stabilitate a uşii īn timpul utilizării normale. Ghidajele duble ale culisei permit o distribuţie a sarcinii mai echilibrată, care īnseamnă silenţiozitate şi uşurinţă īn reglare. Īn cele din urmă, mānerul īncastrat la bază permite manevrarea uşii secţionale īn absolută siguranţă chiar şi īn cazul versiunii manuale.

Uşa secţională Freebox dispune de cāteva dotări opţionale care sporesc confortul:
 • bariera fotoelectrică
 • telecomandă cu cod de siguranţă (Rolling code)
 • selector cu cheie
 • tastatură cu cod
 • telecomandă pentru controlul uşii garajului şi al sistemului de iluminare internă, al porţii
 • semnalizator
 • sistem de deschidere de urgenţă din interior
 • sistem de deschidere de urgenţă din exterior, īn cazul garajelor fără acces secundarProduse de Birotica si Papetarie TimisoaraTop Garage

Top GaragePENTRU DUMNEAVOASTRĂ, DOAR CE ESTE MAI BUN. Pentru că meritaţi ceea ce este mai bun, iar Dierre o ştie. Pentru că spaţiile dumneavoastră necesită soluţii pe măsură, iar Dierre ştie şi acest lucru. Pentru că protecţia este importantă, dar şi mai importantă este capacitatea de o adapta după propriile gusturi. Inovatoare, funcţională şi elegantă, Top Garage este uşa basculantă concepută graţie pasiunii şi profesionalismului consolidate īn timp. Prezenţa sa elegantă şi discretă este subliniată de un design de nivel īnalt care se potriveşte perfect stilului dumneavoastră. Siguranţa nu fost niciodată atāt de comodă. Graţie telecomenzii, deschiderea uşii dumneavoastră este complet automată, practică şi rapidă, fără să trebuiască să coborāţi din maşină. Un gest simplu şi sunteţi acasă. Un design inovator şi infinite posibilităţi de personalizare şi de variante de panouri din lemn (okumé natur, verde de anilină, okumé băiţuit nuc mediu, băiţuit nuc īnchis, băiţuit cireş, băiţuit duglas, băiţuit stejar şi băiţuit mahon) conferă uşii aspectul care se potriveşte cel mai bine casei dumneavoastră. O gamă largă de modele decorative, cum ar fi pantografiate vertical, orizontal, cu panouri īn relief sau cu secţiuni oblice, care să evidenţieze propriul dumneavoastră gust. Libertatea īnainte de toate. O uşă pietonală, īncorporată īn acelaşi panou basculant, vă permite să intraţi şi să ieşiţi foarte comod prin uşa principală, fără să trebuiască să o deschideţi īn īntregime. Sigură, graţie celor trei puncte de īnchidere, uşa pietonală este foarte discretă şi se deschide spre exterior, fără a răpi din spaţiul interior şi invită la un nou mod de a gāndi garajul.

TOP GARAGE: INTRI ĪNTOTDEAUNA ĪN TOP
Cu Dierre, siguranţa se exprimă prin infinite posibilităţi de personalizare. Tehnologia de ultimă oră şi dispozitivele antiefracţie de avangardă se īntālnesc cu frumuseţea panourilor din lemn exotic şi cu cele mai inovatoare sisteme de acţionare. Pentru comoditatea dumneavoastră, pentru plăcerea de a da casei dumneavoastră toată protecţia pe care o merită şi pe care o meritaţi. Cu Top Garage vă bucuraţi de plăcerea de a vă īntoarce acasă şi simţiţi senzaţia de siguranţă şi protecţie pe care numai Dierre vi le poate garanta.

Pe primul loc, posibilitatea de a alege. Sprijinirea gusturilor şi exigenţelor proprii īn materie de stil. Dierre răspunde la aceasta oferindu-vă un evantai de posibilităţi stilistice capabile să pună īn aplicare orice dorinţă legată de uşa principală a casei dumneavoastră. Disponibil īn două formate, Top Garage se adaptează perfect spaţiilor dumneavoastră. Panourile externe se disting prin modele verticale sau orizontale, īn os de peşte, panouri īn relief pătrate sau rectangulare. Esenţa de lemn utilizată este īnaltă calitate, atāt īn ceea ce priveşte estetica, cāt şi stabilitatea şi durata de viaţă. Uşa pietonală centrală, cu trei puncte de īnchidere şi cu deschidere spre exterior, permite o totală libertate de acces fără a deschide uşa de garaj īn īntregime. Practică şi uşor de folosit, se deschide şi se īnchide cu aceeaşi clanţă care acţionează uşa de garaj. Acolo unde nu este necesară īntreaga īnălţime, secţiunea transversală fixă din acelaşi tip de lemn, ca şi restul panoului, oferă o soluţie stilistică care īmbogăţeşte uşa garajului. Īn final, fără ghidaje pe tavan şi fără ca blatul să iasă īn afară, sistemul Top Garage garantează maximă siguranţă şi uşurinţă īn utilizare.

Siguranţa că aţi ales ce este mai bun pentru casa dumneavoastră. Pentru dumneavoastră. Fiecare detaliu vă oferă atenţia şi grija pe care o meritaţi. Protecţia īmpotriva tentativelor de efracţie şi īmpotriva agenţilor atmosferici este asigurată şi certificată de profesionalism şi pasiune, deoarece garajul, ca şi oricare alt spaţiu al casei, merită ceea ce este mai bun, īntotdeauna.
Mişcarea blatului de uşă este asigurată de un sistem de contragreutăţi conectate la mecanismele uşii, asigurate cu un sistem anti-cădere şi protejate de o carcasă din metal vopsit. Pe fiecare parte a blatului, garniturile din diferite tipuri de PVC ţin la distanţă praful, ploaia, frigul şi umiditatea. O bandă de protecţie din cupru bătut, aplicată la baza blatului, vă protejează uşa de apă.

Uşa basculantă Top are cāteva dotări opţionale care sporesc confortul:
 • motorizare
 • display care indică funcţionarea corectă a uşii basculante
 • barieră fotoelectrică
 • telecomandă cu cod de securitate
 • radioreceptor pentru controlul uşii garajului şi al sistemului de iluminare exterioară şi al porţii
 • semnalizator
 • deschidere de urgenţă internă
 • sistem de deschidere de urgenţă din exterior, īn cazul garajelor fără acces secundar, disponibil cu īncuietoare sau māner
 • gură de ventilaţie, pentru a menţine spaţiul aerisit natural
 • ferestre cu sticlă antişoc īncastrate īn blat sau īn luminator (pentru luminator īnălţimea maximă este de 400 mm), pentru a face cāt mai luminos interiorul garajului

0256-220404, 0356-442211
0742-123904
office@incrementalbirotica.ro
0256-220405, 0356-442210
0746-247610, 0721-542266
office@incrementalhoreca.ro
0256-464527, 0356-427700
0721-542266
office@incrementaldesign.ro

HOME | DESPRE NOI | CE OFERIM | MÃRCI ŞI PARTENERI | GALERIE IMAGINI | CONTACT
Scări cu stil | Uşi de calitate | Băi premium | Branduri

Web design
by Web design Timisoara Royalty